Blog

Blog

Begin

De kop is eraf. De website staat online. Spannend vind ik dat. Maar door mijn eigen proces heb ik toch juist geleerd dat het goed is om op je intuïtie te vertrouwen? Waarom vind ik dit dan spannend? Ach, mijn hoofd weet het wel en mijn gevoel ook, ze moeten alleen nog leren samenwerken. Door groei komen er ook nieuwe dingen op je pad en dat is nou eenmaal even wennen. Maar oh wat is spannend leuk!

Cadeautjes

Zo net na het vertrek van De Sint, zou je denken dat het wel klaar is met de cadeautjes, maar niets is minder waar. Terwijl de kinderen nog aan het bedenken zijn waar ze mee gaan spelen en waar ze het ook weer gaan opruimen, dienen nieuwe cadeautjes zich al weer aan.

Afgelopen week mochten mijn man en ik allebei een podcast opnemen met Greet Vonk van Et Emergo, waar ik ook mijn opleiding volg. Dit is voor de podcast serie ‘Cadeautjes verpakt in prikkeldraad.’ Het thema was uiteraard Posttraumatische Groei, PTG. Mijn verhaal mocht verteld worden, hoe onze ellendige situatie voor mij als naaste was, hoe ik dat deed en over hoe sterk ik daardoor geworden ben en waarom ik dus nu hier sta met Lotus&Libel en als MIJ! Zodra het online komt zal ik een link plaatsen.

Het was een bijzonder mooie dag en met als extraatje dat we dit alles mochten opnemen op een wel heel bijzondere locatie. Via een van de brandweermannen die destijds ons geholpen hebben, konden we terecht op de brandweerkazerne in Elst. Heel dankbaar ben ik voor dit alles. Cadeautjes!

Podcast

 Wat een reacties al op de podcast. Fijn dat men open staat voor mijn verhaal. Ik hoop echt dat iedereen er iets kan uithalen voor zichzelf en begrijpt waarom ik ben begonnen met Lotus&Libel. Laat je inspireren.
Het is te beluisteren op o.a. Spotify, Cadeautjes verpakt in prikkeldraad, aflevering 4.

Kennis over PTG

Wil je nou zelf actief leren over PTG, neem dan even contact met me op. Er bestaat namelijk een mooie E-Learning die je kunt volgen, dit kan met en zonder een PTG Coach. Er komt nog een link op deze site, maar als je even een mail stuurt kan ik je de informatie ook geven. Deze E-learning is erkend, dus ook voor bijv. verpleegkundigen of HR  interessant!

Flyer

Na een heel leuk uitje met mijn gezin bij AKWART, had ik in no-time mijn nieuwe flyer klaar! Ik ben er trots op! Het geeft namelijk goed aan hoe, wat mij betreft, een coaching-sessie bij mij eruit zou moeten zien. Luchtig, met humor, open en met verrassende inzichten.

Mocht je nou een plek weten waar mijn flyer goed gezien wordt, Let me Know!!!