Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben Diane, getrouwd, moeder van 3 prachtige dochters, eigenaar van Lotus&Libel, lerares en spreker en schrijfster van mijn boek in wording.

Na een reeks van tegenslagen binnen ons gezin, hoorde ik steeds vaker dat men het zo knap vond hoe positief ik daar toch ook onder bleef. Ik wist ook niet precies hoe dat was gelukt, ik deed immers alleen wat ik dacht dat goed was, puur op intuïtie en vanuit mijn hart. Na het lezen van het boek PostTraumatische Groei, sterker door ellende van Anja Jongkind en Greet Vonk, bleek dat ik onbewust PTG had doorlopen. PostTraumatische Groei, dus juist sterker worden na en door tegenslag!

Alles viel op zijn plaats en ben bij de schrijfsters van het boek de opleiding tot PTG Practitioner gaan volgen.

Ik ben gestart met Lotus&Libel om als coach mensen bij te kunnen staan en bewust te laten worden van dat proces en om het gedachtegoed van PTG uit te dragen, #sterkerdoorellende. 

Ik heb nu keuzes gemaakt die ik anders niet gemaakt zou hebben. Dat is natuurlijk mooi, maar het was ook moeilijk! Natuurlijk is het meemaken van een trauma zwaar, maar naast de moeilijke momenten kon ik gelukkig ook de mooie dingen blijven zien. Soms bijna tegelijkertijd. Vandaar ook de symbolen Lotus en Libel. De Lotusbloem, omdat die begint te groeien in de donkere diepte, vanuit de modder richting het licht gaat en vervolgens prachtig bloeit. De libel omdat die staat voor transformatie, je eigen, nieuwe richting uitgaan. 

Ik hoop dat ik veel mensen mag inspireren,

Liefs, Diane Radstake-Wagener